Endelig fik jeg købt nye lækre akvarelfarver. De gamle var fra starten af 90’erne, så det var bestemt ikke fråds :o)
Og jeg havde besluttet, at jeg i anledningen af min runde fødselsdag ville give mig selv nogle skønne (og lidt dyre) akvarelfarver fra Winsor & Newton i kunstnerkvalitet. Jeg havde udset mig 11 farver, og dem fik jeg så endelig købt i fredags. Dem starter jeg op med, og så må jeg se, om det dækker mit behov fint, eller om jeg skal supplere op med nogle flere. I går aftes blev farverne afprøvet – i første omgang bare som små farveprøver, og jeg fik lavet nogle enkelte blandinger med nogle af farverne. Jeg skal lige vænne mig til at brikkerne er så små (i forhold til mine gamle kæmpe akvarelblokke fra Pelikan ;o)) men det var uden tvivl nogle lækre 1. kvalitetsfarver med meget pigment, og jeg glæder mig til at bruge dem.